BRANDWACHT

Brandwacht ontwerp is een fusie van Luc Ontwerp Studio en Firma Brandwacht en combineert een brede ervaring op het gebied van mobiele constructies en festivalinrichting met interaction design en moderne technieken.

Sinds 1998 is de werkplaats in Soest onze plek om dingen te maken. We hebben een grote hout- en staalwerkplaats, een spuitcabine, CNC-frees, 3d printer en een elektronica lab. Het ontwerpen en het maken loopt bij ons organisch in elkaar over. Hierdoor kunnen we snel een efficient werken.
We houden ervan om combinaties te maken van verschillende technieken en bedenken slimme manieren om projecten mobiel te maken.

Firma Brandwacht is begonnen als interieur- en decorbouw bedrijf. In de loop der jaren zijn we ons vooral gaan richten op het maken en verhuren van tenten. Overal in Nederland en ook daarbuiten bouwen we onze mobiele restaurants, bars, theaters en podia op. Sinds januari 2018 is Brandwacht gefuseerd met Luc Ontwerp Studio en slaat het een nieuwe richting in. Naast het inrichten van festivals worden er nu ook robots en andere interactieve objecten ontworpen en gemaakt in Soest.  Je kunt een mooie tent huren, maar ook de inrichting van het terrein laten ontwerpen door Brandwacht, inclusief decor en interactieve objecten.